TÁRSASÁGUNKRÓL

Tisztelt Látogató, régi és új Partnerünk!

A VETRAFORCE Szerelő Korlátolt Felelősségű Társaság (továbbiakban VETRAFORCE Kft.), a komoly múlttal és tapasztalattal rendelkező Nemzetközi Vegyépszer Zrt. Szerelési Igazgatóság önálló társaságba történő kiszervezésével jött létre 2010-ben.

Bár társaságunk új, de munkatársaink magukkal hozták azt a munkakultúrát, minőségi színvonalat, szakmai tudást, amit a nagyvállalat keretében hosszú időn keresztül elsajátítottak és megszoktak.

Az új helyzet egyben új kihívást is jelentett számunkra, de bíztunk megszerzett képességeinkben és tapasztalatainkban.

Az eltelt időszakban bebizonyítottuk, hogy meg tudunk állni a saját lábunkon, sikerült elismert piaci szereplővé válnunk. Büszkék vagyunk az általunk megépített új létesítményekre, a legyártott készülékekre és a sikeresen végrehajtott javításokra, felújításokra.

A rendelkezésre álló tárgyi erőforrások – gyártóműhelyek, gépek, berendezések, járművek – megfelelő hátteret biztosítanak számunkra céljaink eléréséhez, melyhez tanúsított minőségbiztosítási rendszerünk és tevékenységeink végzéséhez szükséges engedélyek megfelelő kereteket biztosítanak.

Célunk, hogy a régi és új Megrendelőink elvárásainak magas szinten feleljünk meg és újult erővel a szerelési és építési piac meghatározó képviselője legyünk.

Bemutatkozásunk célja, képességeink és eredményeink megismertetése régi és új megrendelőinkkel.

Csombok Imre
ügyvezető igazgató